Ndìhem shumë e zhgënjyer sì qytetare dhe sì prìnd: Reagon per here te pare nena e Krìstìt

Nëna e Kristit ka reaguar për herë të parë në lidhje me rrugëtimin e djalit të saj në “Big Brother VIP”.

Në një mesazh ekskluziv për emisionin “Shqipëria LIVE”, ajo ka shprehur mbështetje për të birin, teksa ka shprehur zhgënjim për komentet negative nga publiku jashtë për banorët dhe familjet e tyre.

“Po më duket sikur po jetojmë dy jetë paralele. Jetën reale dhe atë virtuale që shohim në ekran. Të shoh kur bën stërvitje, kur fle, kur je me Keisin.

Aty janë krijuar situata të vështira. Dhu në, de ni gr ime, ofe ndime. Aty bëhet një lu ftë e madhe dominancë ku përballen persona me pikëpamje të ndryshme. Ti e kë përballuar dhe argumente.

Çfarë më ka zhgënjyer që ti për hir të vetes nuk e ke tradhtuar veten. Ti je i mençur, i qetë dhe i balancuar.

Ndihem shumë e zhgënjyer si qytetare dhe si prind, për turmën jashtë në komente, për denigrimin që u është bërë banorëve dhe prindërve t tjerë. Kristi mami të përqafon fort nga larg.”- tha nëna e Kristit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.