Gjëja më e mìrë është se kjo shampo mund të përgatìtet në kushte shtëpìe dhe ka efìkasìtet

Nëse ka ndonjë gjë që konsiderohet simbol i bukurisë dhe fe min itetit, flokët me siguri dalin në krye të asaj liste.

Por flokët e thatë dhe të dëmtuar janë problemi i më shumë se 50% të vajzave.

Nëse jeni të shqetësuar për humbjen e bukurisë së flokëve tuaj, këtu është një shampo që mund t’ju lehtësojë nga problemet e përditshme.
Gjëja më e mirë është se kjo shampo mund të përgatitet në kushte shtëpie dhe ka efikasitet 100%.

Do t’ju nevojitet ta lani kokën disa herë, por pastaj do të shihni rezultate mahnitëse. Rënia e flokëve do të ulet, flokët do të bëhen më të fortë dhe mos u habitni nëse shihni flokë të rinj vetëm pas 30 ditësh.

Përbërësit:  – Lëng hithre të zier, Vaj ulliri ekstra i vi rgj ër, Vaj kastori, Panthenol (solucion ujor), Vitamina B.

Përziejini të gjitha dhe aplikojini në skalpin tuaj për të parë ndryshime rrënjësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.