Soden e bukes mund ta perdornì edhe tek kembet per te trajtuar kete problem qe zakonìsht

Soda e bukës është një përbërës i fuqishëm me shumë përdorime, duke filluar nga kuzhina, gjithë familja dhe banje.

Edhe pse ne e përdorim atë për të fryrë brumin kur bëjmë ëmbëlsira në të shumtën e rasteve, ajo gjithashtu mund të përdoret për të hequr aromat e këq ija nga tapetët, rroba dhe sipërfaqet në shtëpi, dhe ajo në mënyrë efektive zbardh rroba.

Gjithashtu mund të përmirësojë ndjeshëm bukurinë.

Këto janë disa nga përdorimet e saj që ndoshta nuk e dinit:

Elim inon dje rsitjen: Përdoreni atë për të bërë një deodorant natyral DIY i cili do të mbajë sqetullat tuaja të freskëta për orë të tëra. Vetëm përzieni disa pika të vajit tuaj të preferuar esencial me 4 lugë sode buke.

Pastaj, përdorni këtë kombinim në sqetullat tuaja për të shkat ërruar bak teret që janë shkaku i erërave të këq ija.

Lehtëson erën e trupit: Shto një filxhan të vogël sodë buke në vaskën tuaj dhe lëreni në të për të paktën gjysmë ore.

Plotësoni vaskën tuaj me shampo apo produkte të tjera dhe më pas lyejini trupin me vaj. Për të zbutur lëkurën, përsërisni këtë herë një herë ose dy herë në javë.

Lëkurë e butë: Shtoni pak sodë buke dhe sapun në ujë dhe masazhoni këmbët dhe duart me këtë përzierje për të hidratuar lëkurën. Pastaj, lajini

Thonj të shëndetshëm: Aplikoni një përzierje prej 3 pjesësh të sodës së bukës me 1 pjesë uji në thonj për t’i bërë ato dhe kutikulat të shëndetshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.