A do te ndryshoj ora edhe kete pranvere? Per sa kohë do të jetë kështu dhe si do levizin akrepat

Ne muajin mars behet gati dhe nderrimi i ores verore ku akrepat e ores do te zhvendosen 1 ore perpara.

Pra nga data 26 mars do te kemi me shume rreze dielli dhe do te flem me pak.

Si gjithmon nderrimi i ores behet ne mesnate ku ora 2:00 do te jete 3:00.

Ndryshimet bëhen të dielën e fundit të muajit marsit dhe të dielën e fundit të tetor.

Por sa kohë do të jetë kështu?

Ditët e fundit, falë energjisë së shtrenjtë, në fakt po kthehet në plan të parë ideja e mbajtjes së kohës së verës përgjithmonë për të kursyer sadopak; do të shohim nëse do të ketë ndonjë hap konkret në këtë drejtim apo nëse gjërat do të mbeten ashtu siç janë tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.