Ema Ndoja, aktorja fundviteve ’80, me ke eshte martuar dhe ku jeton sot?

Ema Ndoja, aktorja fundviteve ’80, e cila edhe pse luajti pak role, la gjurmë në kujtesën e publikut.

Ema spikati jo vetëm për talentin si aktore, por edhe për stilin e guximshëm, flokët e shkurtër, daljet me rroba banje, që jo shumë vajza i merrnin përsipër në ato vite.

Por pas viteve ’90, ajo është zhdukur nga sytë e publikut dhe shumë pak dihet për.

Prej shumë kohësh, Ema jeton në Gjermani.

Ajo është martuar me një biznesmen dhe politikan të njohur, Rezze Schlauch.

“Gruaja ime, Ema Ndoja, me të cilën unë jam së bashku që nga viti 1992, është me origjinë shqiptare. Në rolin tim si sekretar parlamentar kam qenë i përfshirë/ kam ndihmuar, për një investim të madh gjerman në Shqipëri, rindërtimin e aeroportit të Tiranës.

Me kalimin e kohës kam kultivuar marrëdhëniet me politikën, përtej lidhjeve familjare”, ka thënë ai gjatë një interviste./Vjosa