Categories
Aktualiet

3 metodat per te ulur temperaturen ne kushtet e shtepise qe nuk i keni ditur me pare

Ka disa produkte ushqimore që ulin temperaturën e lartë, njësoj si medikamentet e posaçme.

Patate

Grijeni pataten, vendosini në këmbë dhe vishni çorape. Mbajeni veshjen derisa të thahet, pastaj zëvendësoni nëse është e nevojshme.

Qepë

Ashtu si patatet, thjesht shtoni pak kripë për të lëshuar lëng.

E bardha e vezës

Ndani të bardhat e vezëve nga të verdhat, tundeni pak dhe vendoseni në leckë. Mbështillni këmbët me një leckë dhe vishni çorape dhe ndërroni leckën kur të nxehet.

Lakër

Merrni një fletë lakre dhe vendoseni në ballë, qafë. Zëvendësoni me një fletë tjetër sa më shpejt që të lirojë lëngun dhe të nxehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.