Historia e bujkut te zgjuar qe la mbretin pa fjale me menyren se si i harxhonte parate

Një mbret kishte dalë për të shëtitur dhe pa një bujk që po lëvronte tokën. Ai vërejti se bujku ishte i gëzuar dhe i lumtur. Ai pyeti bujkun dhe i tha: -O ti njeri, po të shoh, se je i gëzuar me punën tënde në këtë tokë, a është kjo toka jote? – Bujku iu […]

Historia e bujkut te zgjuar qe la mbretin pa fjale me menyren se si i harxhonte parate

Një mbret kishte dalë për të shëtitur dhe pa një bujk që po lëvronte tokën. Ai vërejti se bujku ishte i gëzuar dhe i lumtur. Ai pyeti bujkun dhe i tha: -O ti njeri, po të shoh, se je i gëzuar me punën tënde në këtë tokë, a është kjo toka jote? – Bujku iu […]

Simptomat zakonisht prekin femrat nga mosha 20 deri në 40 vjeç ne kete periudhe ku ekspozimi

Alergjia nga dielli përfshin njollat e lëkurës pas ekspozimit për një kohë të gjatë në diell. Këto skuqje lidhen me çrregullimet e lëkurës, ndërkohë që specifikat e fenomenit (fotodermatoza) janë si më poshtë. Kur kaloni orë në diell, gjasat janë që në pjesën e kraharorit e të krahëve të dalin disa njolla të fryra me […]

Simptomat zakonisht prekin femrat nga mosha 20 deri në 40 vjeç ne kete periudhe ku ekspozimi

Alergjia nga dielli përfshin njollat e lëkurës pas ekspozimit për një kohë të gjatë në diell. Këto skuqje lidhen me çrregullimet e lëkurës, ndërkohë që specifikat e fenomenit (fotodermatoza) janë si më poshtë. Kur kaloni orë në diell, gjasat janë që në pjesën e kraharorit e të krahëve të dalin disa njolla të fryra me […]

Simptomat zakonisht prekin femrat nga mosha 20 deri në 40 vjeç ne kete periudhe ku ekspozimi

Alergjia nga dielli përfshin njollat e lëkurës pas ekspozimit për një kohë të gjatë në diell. Këto skuqje lidhen me çrregullimet e lëkurës, ndërkohë që specifikat e fenomenit (fotodermatoza) janë si më poshtë. Kur kaloni orë në diell, gjasat janë që në pjesën e kraharorit e të krahëve të dalin disa njolla të fryra me […]

Keto jane disa nga shenjat qe u ben juve te kuptoni nese po vuani nga hernia diskale

Hernia diskale është një shkak i zakonshëm i dhimbjes së shpinës. Ajo ndodh kur qendra e butë e një disku kurrizor rrëshqet nga trupi i tij. Kjo mund të prekë nervat e afërt, duke çuar në dhimbje, mpirje ose dobësi në gjymtyrë. Edhe pse ndonjëherë mund të jetë jashtëzakonisht e dhimbshme, hernia diskale ka shumë […]

Keto jane disa nga shenjat qe u ben juve te kuptoni nese po vuani nga hernia diskale

Hernia diskale është një shkak i zakonshëm i dhimbjes së shpinës. Ajo ndodh kur qendra e butë e një disku kurrizor rrëshqet nga trupi i tij. Kjo mund të prekë nervat e afërt, duke çuar në dhimbje, mpirje ose dobësi në gjymtyrë. Edhe pse ndonjëherë mund të jetë jashtëzakonisht e dhimbshme, hernia diskale ka shumë […]

Keto jane disa nga shenjat qe u ben juve te kuptoni nese po vuani nga hernia diskale

Hernia diskale është një shkak i zakonshëm i dhimbjes së shpinës. Ajo ndodh kur qendra e butë e një disku kurrizor rrëshqet nga trupi i tij. Kjo mund të prekë nervat e afërt, duke çuar në dhimbje, mpirje ose dobësi në gjymtyrë. Edhe pse ndonjëherë mund të jetë jashtëzakonisht e dhimbshme, hernia diskale ka shumë […]

Ema Ndoja, aktorja fundviteve ’80, me ke eshte martuar dhe ku jeton sot?

Ema Ndoja, aktorja fundviteve ’80, e cila edhe pse luajti pak role, la gjurmë në kujtesën e publikut. Ema spikati jo vetëm për talentin si aktore, por edhe për stilin e guximshëm, flokët e shkurtër, daljet me rroba banje, që jo shumë vajza i merrnin përsipër në ato vite. Por pas viteve ’90, ajo është […]

Ema Ndoja, aktorja fundviteve ’80, me ke eshte martuar dhe ku jeton sot?

Ema Ndoja, aktorja fundviteve ’80, e cila edhe pse luajti pak role, la gjurmë në kujtesën e publikut. Ema spikati jo vetëm për talentin si aktore, por edhe për stilin e guximshëm, flokët e shkurtër, daljet me rroba banje, që jo shumë vajza i merrnin përsipër në ato vite. Por pas viteve ’90, ajo është […]