Enì Shehut ì hodhen gabìmìsht rrogen e Enì Cobanìt: Ashtu sìç erdhën, ashtu ìkën lekët. Unë th

Moderatori i njohur per te gjithe Eni Shehu ishte i ftuar diten e djeshme në emisionin Rudina në Tv K lan.

Disa kohë më parë, Rudina Ma gji stari kishte ftuar En i Ço banin në emision por ka ngatërruar mbiemrin duke e prezantuar si Eni Shehu.

Pas këtij i ncidenti të vogël, moderatori Eni Shehu ka reaguar dhe ka treguar se mbiemri i vajzërisë së Eni Çobanit ka qenë Shehu.

Këtë e ka zbuluar për shkak të një g abimi që ka ndodhur shumë kohë më parë kur rroga e juristes kishte kaluar në llogarinë e moderatorit.

Eni Shehu: Rastësisht e kam zbuluar këtu në Klan.

Më kanë kaluar një herë rrogën e Eni Çobanit dhe shyqyr që nuk e harxhova se nuk e di ku mund t’i gjeja lekët që t’ja rimbursoja.

Nuk e vura re sepse ishte shumë i shpejtë ope racioni financiar saqë ashtu siç erdhën, ashtu ikën lekët. Unë thjesht e mora vesh nëpër korridore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.