Per 3 muaj shtoi rreth 25 kg: Ja nga se vuan Fifi dhe cfare e beri ate qe te shtoje kaq shume kg

Këngëtarja Filloreta Raçi, ose Fifi siç e njeh publiku, është një ndër personazhet më të përfolura. Në një bashkëbisedim me dy banorë të tjerë të këtij formati, Sabiani dhe Monika Lubonja, Fifi ka treguar se ka probleme me tioriden dhe si rrjedhojë ajo është nervoze dhe përjeton an kth.

Fifi tregoo se vuan prej tiroides që nga viti 2017 dhe kjo i ka ndikuar edhe në peshë aq sa për 3 muaj ka shtuar plot 25 kg.

“Mora 25 kg për tre muaj. Nëna ime ka qarë kur më parë. Vetëm pas një viti më ka treguar që qante se isha shëndoshur”, tha Fifi. Ajo vijoi më pas rrëfimin e saj duke treguar edhe për dëmin që i shkaktonte vetes nga nervoziteti i sëmundjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.