Dìme dìsa gjera me shume se sa te tjeret: Le pa fjale gruaja ne Foltoren e Salì Berìshes

Në Foltoren e Sali Berishës ,ditën e djeshme në takimin e tij me gratë e vajzat në Tiranë, vëmendjen e tërhoqi një grua me emrin Zyra Sorra.

Gjatë rrëfimit të saj para Berishës ajo thotë se ka nxjerrë tre herë nga makina kryeministrin Edi Rama sepse i thash mbiemrin Sorra dhe e tro ndi ti.

Deklarata e demokrates:

“Kemi vitin 98 kur më morën peng SHIK-u i Fatos Klosit e më hodhën andej. Erdhën gazetarë të huaj dhe gazeta Vatra shkroi shumë për mua. Më 11 do të mblidhemi, po me 12 çfarë revolucioni më pret mua? Unë s’dua punë, as më jep këtë apo atë, unë jam e re volu cio neve.

S’kisha fri kë kur shkova edhe atje tek panairi i punësimit që ishin të gjithë ministrat, vetë e mora iniciativën, prita që Edi të dilte jashtë, ishte shumë i gjatë e ashtu por e nxora nga makina nja tre herë, sepse i thashë mbiemrin Sorra. Ai mbiemër e tronditi një çikë se komshi e kemi patur dhe dimë ca gjëra”, tha ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.