Largoni me keto 2 metoda fryrjen e barkut ne kushtet e shtepise, mesojini

Për fat të mirë, ka shumë gjëra që mund të bëni për të lehtësuar fryrjen e barkut.

Edhe pse është një fenomen relativisht i zakonshëm, fryrja e barkut shkakton parehati në jetën tonë të përditshme.

Gjëja e parë që mund të bëni kur ndiheni të fryrë për të ndihmuar në lehtësimin e simptomave është të pini ujë të vakët.

Siç rezulton, konsumimi i rreth 2 litra ujë të ngrohtë ose në temperaturën e dhomës mund të ndihmojë në përmirësimin e tretjes.

Sa më shumë ujë të pini, aq më pak do të ndiheni të fryrë.

Konsumimi i më shumë probiotikëve është një mënyrë tjetër e shkëlqyer për të shmangur gazrat dhe fryrjen.

Probiotikët futin baktere të mira në mikrobiomën e zorrëve, të cilat mund të promovojnë shëndetin e zorrëve dhe të ndihmojnë në lehtësimin e fryrjes.

Ushtrimi mund të ndihmojë gjithashtu në uljen e simptomave të fryrjes, pasi përmirëson qarkullimin duke e drejtuar rrjedhën e gjakut larg krahëve dhe këmbëve.

Dhe kjo mund të ndihmojë në reduktimin e mbajtjes së ujit në stomak dhe bark.

Leave a Reply

Your email address will not be published.