Categories
Uncategorized

Rrezet e dìellìn e kane bere efektìn e tyre, por kjo metode shtepìake do te largoj me se mìrì njollat kafe nga fytyra

Rrezet e diellit e kanë bërë efektin e tyre duke lënë njollat kafe në lëkurën që ju harruat ti vendosnit krem mbrojtës?

Mund të themi që një numër i madh njerëzish vuajnë nga kjo gjë!

Njollat kafe mund të shfaqen në fytyrë, shpatulla, duar, këmbë dhe numri i tyre rritet me kalimin e kohës.

Ju do të donit ti largonit si me ma gji dhe normalisht keni provuar kremra të ndryshëm që industria e kozmetikës prodhon.

Ende asnjë përmirësim? Mos u shqetësoni, dermatologët e kanë pranuar tashmë që ekziston një il’aç popullor i dobishëm dhe i sigurt që do t’ju ndihmojë ta zgjidhni këtë problem.

Kjo recetë u zbulua nga një dermatolog popullor, i cili shprehet se ka ndihmuar qindra pacientë të tij.

Për ta përgatitur atë, ju duhen vetëm dy përbërës: uthull molle dhe lëng qepësh.

Ajo që duhet të bëni është të shtry dhni qepët në blender për të nxjerrë lëngun e tyre dhe më pas të shtoni uthull molle.

Masën që përftuat aplikojeni në zonat me pika kafe.

Lëngu i qepëve trajton çështje të ndryshme të lëkurës dhe parandalon dëmtimin e saj, për shkak të përmbajtjes së lartë antioksidante.

Gjithashtu, uthulla e mollës është e pasur me acidet hidrokside që largojnë qelizat e vde’ kura të lëkurës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *