Nuk do t’iu shtoj as edhe 1 gram peshe, keto jane ingredientet e sufllaqes qe duhet te perdorni

E kujt nuk i pëlqejnë sufllqaet dhe shija që ofrojnë? Disa njerëz mund të hanin edhe çdo ditë. Faktori frenues janë natyrisht kaloritë që e shoqërojnë atë.

E megjithatë ekziston një mënyrë për të ngrënë sufllaqe edhe çdo ditë dhe të mos shqetësohemi për kaloritë e tij. Për sa kohë që e bëni vetë në shtëpi për më shumë siguri.

Për të parë se çfarë duhet të bësh, shiko se çfarë kalorish ka sufllaqja e parë dhe çfarë e dyta, që mund ta bësh çdo ditë!

1. Pite me vaj, patate dhe salcë majoneze: Kalori 540, proteina 28 gr., Yndyrë 25 gr., Karbohidrate 55 gram

2. Pite me vaj integrale, fileto pule, domate, qepë, salcë kos / mustardë: Kalori 330, proteina 23 gr., Yndyrë 9 gramë , karbohidrate 40 gr ./albeu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.