Largon lengjet e teperta nga trupì, kjo është barìshtja më e mìrë e momentìt

Majdanozi është një barishte që e përdorim më së shumti për të përmirësuar shijen e pjatave, por gjithashtu ai përmirëson shëndetin dhe mund të na ofrojë më shumë se kaq.

Së pari, është një diuretik i fuqishëm që mund të trajtojë në mënyrë efektive infeksionet e traktit urinar dhe çështjet e tjera të lidhura me veshkat.

Kjo recetë e mahnitshme do të rrisë funksionin e traktit të urinës, por gjithashtu do t’ju ndihmojë të hiqni lëngjet e tepërta në trupin tuaj. Mund të përgatitet shumë lehtë dhe është mjaft i lirë!

Përbërësit: majdanoz i copëtuar 1 litër ujë.

Pregatitja:

Shtoni majdanozin e copëtuar në një litër ujë të zierë. Pastaj, hiqni atë nga nxehtësia dhe lëreni për 20 minuta në mënyrë që përbërësit të mund të depërtojnë mirë.

Majdanozi është një diuretik shumë i fortë, kështu që do t’ju ndihmojë të hiqni bakteret, toksinat si dhe subst anca të tjera të dëmshme nga trupi juaj.

Është një antioksidant i shkëlqyer që do të arrijë të neutralizojë efektet e radikalëve të lirë, ndërsa në të njëjtën kohë zvogëlon rrezikun e sëmundjeve të rënda duke përfshirë kancerin. Doza e rekomanduar ditore është një litër.

Leave a Reply

Your email address will not be published.