I keni ne kuzhine: Beni bashke keto 3 perberes per te larguar infeksionet e mundshme qe mund te keni ne trup dhe sheqerin e tepert

Gjetja e alternativave për të luftuar ftohjet, kollen dhe gripin është gjithmonë një ide e mirë dhe këtë herë ne duam t’ju njohim me nje ilac te ri natyrore i cili perbehet nga mjalti dhe hudhra.

Ne të gjithë i dimë perfitimet e mjaltit, i cili është përdorur që nga antikiteti jo vetëm për shijen e ëmbël por edhe për vetitë shëruese si të brendshme ashtu edhe të jashtme.

Hudhra e cila në disa kultura quhet “ari i bardhë”, ka perfitime te shumta në lidhje me efektet që prodhon në trup duke u kujdesur për infeksionet falë pronave antiseptike, antibakteruese dhe antifungale.

Në disa raste mund të refuzohet për shkak të aromës së saj intensive, ne e dimë se ajo i jep kontribut të rëndësishëm shëndetit, duke ndihmuar në reduktimin e sheqerit në gjak dhe uljen e nivelit të presionit të gjakut.

Ky ilaç në shtëpi u zhvillua nga një mjek amerikan i cili u përpoq të kombinojë këto dy “supeushqime”, duke marrë një il’aç të fuqishëm dhe efektiv për trajtimin e sëmundjeve që lidhen me aparatin e frymëmarrjes.

Për t’u përgatitur do t’ju duhet:

– 1 kokë hudhër

– ½ litër mjaltë

– ½ litra ujë

Pergatitja:

Sapo të keni qeruar dhe copëtuar hudhren, vendoseni në kavanoz dhe shtoni mjaltin.

Mundohuni të merrni mjaltë organik për rezultate më të mira. Ndërsa futni mjaltin në kavanoz, është e mundur të formoni flluska të ajrit që duhet të hiqen, përdorni një thikë ose ndonjë element tjetër për të he qur qafe këto flluska.

Mbylle fort shishen dhe vendosni një etiketë në pjesën e përparme me datën e prodhimit. Mbajeni në një vend të freskët dhe të thatë për 20 ditë për të liruar të gjitha pronat e tij dhe pas kësaj kohe mund ta përdorni atë.

Ju mund të merrni një ose dy lugë te ketij ilaci për të lehtësuar shenjat e gripit dhe ftohjes. Ju mund ta mbani këtë ilaç në shtëpi për një periudhë prej tre muajsh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

I keni ne kuzhine: Beni bashke keto 3 perberes per te larguar infeksionet e mundshme qe mund te keni ne trup dhe sheqerin e tepert

Gjetja e alternativave për të luftuar ftohjet, kollen dhe gripin është gjithmonë një ide e mirë dhe këtë herë ne duam t’ju njohim me nje ilac te ri natyrore i cili perbehet nga mjalti dhe hudhra.

Ne të gjithë i dimë perfitimet e mjaltit, i cili është përdorur që nga antikiteti jo vetëm për shijen e ëmbël por edhe për vetitë shëruese si të brendshme ashtu edhe të jashtme.

Hudhra e cila në disa kultura quhet “ari i bardhë”, ka perfitime te shumta në lidhje me efektet që prodhon në trup duke u kujdesur për infeksionet falë pronave antiseptike, antibakteruese dhe antifungale.

Në disa raste mund të refuzohet për shkak të aromës së saj intensive, ne e dimë se ajo i jep kontribut të rëndësishëm shëndetit, duke ndihmuar në reduktimin e sheqerit në gjak dhe uljen e nivelit të presionit të gjakut.

Ky ilaç në shtëpi u zhvillua nga një mjek amerikan i cili u përpoq të kombinojë këto dy “supeushqime”, duke marrë një il’aç të fuqishëm dhe efektiv për trajtimin e sëmundjeve që lidhen me aparatin e frymëmarrjes.

Për t’u përgatitur do t’ju duhet:

– 1 kokë hudhër

– ½ litër mjaltë

– ½ litra ujë

Pergatitja:

Sapo të keni qeruar dhe copëtuar hudhren, vendoseni në kavanoz dhe shtoni mjaltin.

Mundohuni të merrni mjaltë organik për rezultate më të mira. Ndërsa futni mjaltin në kavanoz, është e mundur të formoni flluska të ajrit që duhet të hiqen, përdorni një thikë ose ndonjë element tjetër për të he qur qafe këto flluska.

Mbylle fort shishen dhe vendosni një etiketë në pjesën e përparme me datën e prodhimit. Mbajeni në një vend të freskët dhe të thatë për 20 ditë për të liruar të gjitha pronat e tij dhe pas kësaj kohe mund ta përdorni atë.

Ju mund të merrni një ose dy lugë te ketij ilaci për të lehtësuar shenjat e gripit dhe ftohjes. Ju mund ta mbani këtë ilaç në shtëpi për një periudhë prej tre muajsh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

I keni ne kuzhine: Beni bashke keto 3 perberes per te larguar infeksionet e mundshme qe mund te keni ne trup dhe sheqerin e tepert

Gjetja e alternativave për të luftuar ftohjet, kollen dhe gripin është gjithmonë një ide e mirë dhe këtë herë ne duam t’ju njohim me nje ilac te ri natyrore i cili perbehet nga mjalti dhe hudhra.

Ne të gjithë i dimë perfitimet e mjaltit, i cili është përdorur që nga antikiteti jo vetëm për shijen e ëmbël por edhe për vetitë shëruese si të brendshme ashtu edhe të jashtme.

Hudhra e cila në disa kultura quhet “ari i bardhë”, ka perfitime te shumta në lidhje me efektet që prodhon në trup duke u kujdesur për infeksionet falë pronave antiseptike, antibakteruese dhe antifungale.

Në disa raste mund të refuzohet për shkak të aromës së saj intensive, ne e dimë se ajo i jep kontribut të rëndësishëm shëndetit, duke ndihmuar në reduktimin e sheqerit në gjak dhe uljen e nivelit të presionit të gjakut.

Ky ilaç në shtëpi u zhvillua nga një mjek amerikan i cili u përpoq të kombinojë këto dy “supeushqime”, duke marrë një il’aç të fuqishëm dhe efektiv për trajtimin e sëmundjeve që lidhen me aparatin e frymëmarrjes.

Për t’u përgatitur do t’ju duhet:

– 1 kokë hudhër

– ½ litër mjaltë

– ½ litra ujë

Pergatitja:

Sapo të keni qeruar dhe copëtuar hudhren, vendoseni në kavanoz dhe shtoni mjaltin.

Mundohuni të merrni mjaltë organik për rezultate më të mira. Ndërsa futni mjaltin në kavanoz, është e mundur të formoni flluska të ajrit që duhet të hiqen, përdorni një thikë ose ndonjë element tjetër për të he qur qafe këto flluska.

Mbylle fort shishen dhe vendosni një etiketë në pjesën e përparme me datën e prodhimit. Mbajeni në një vend të freskët dhe të thatë për 20 ditë për të liruar të gjitha pronat e tij dhe pas kësaj kohe mund ta përdorni atë.

Ju mund të merrni një ose dy lugë te ketij ilaci për të lehtësuar shenjat e gripit dhe ftohjes. Ju mund ta mbani këtë ilaç në shtëpi për një periudhë prej tre muajsh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.