Ja se sì te perdornì lìmonìn per te larguar shenjat dhe per te bere qe pìanura juaj te ndrìçoje nga pastertìa

Me këtë metodë do të pastroni shporetin dhe do të bëhet përsëri si e re, nga dyqani, e pastër dhe me shkëlqim. Bëni një përzierje të dy përbërësve me një procedurë të shpejtë dhe shumë të thjeshtë.

Shporeti është një nga pajisjet shtëpiake më të përdorura në kuzhinë dhe është normale që diçka të derdhet, të derdhet qumësht ose kafe, ose të spërkatet gjatë gatimit.

Në fakt, pas çdo gatimi, Shporeti ndotet, prandaj është shumë e rëndësishme që ta pastroni rregullisht për të parandaluar njollat ​​kokëforta. Ndonjëherë është e mjaftueshme vetëm të fshini me një leckë, por ndonjëherë kërkon pak më shumë përpjekje dhe përpjekje.

Nëse e keni shpesh këtë problem, provoni trukun gjenial të Jelena Sharac, me të cilin pastrimi do të bëhet si një këngë, sepse është shumë e lehtë dhe e thjeshtë, dhe në të njëjtën kohë efektive.

PGRRBRSIT E NEVOJSHME: Një dorë sodë buke dhe një limon. Procedura: Vendosni pak sodë buke në një pjatë ose tepsi të vogël, pastaj priteni limonin në mes.

Thithni një gjysmë limoni mirë në sodë buke, por në mënyrë që të absorbohet mirë nga ana e copëtuar. Pastaj fshijeni pjatën në pjesën e prekur mirë me atë anë.

Bëni këtë menjëherë ndërsa pllaka e gatimit është ende e ngrohtë. Me anën e prerë të limonit, kaloni të gjitha njollat ​​mbi të cilat ka mbetur papastërtia dhe fërkojeni pak.

Ndërsa pjata është ende e nxehtë, do të vini re se lëngu i limonit i përzier me sodën e bukës thahet dhe avullon shumë shpejt, kështu që herë pas here shtrydhni lëngun e limonit. Kjo natyrisht varet nga nevojat, pra sa është ngurtësuar njolla.

Ju do të dëgjoni fishkëllimën e shkumës, e cila në fakt është procesi i pastrimit të yndyrës dhe papastërtive të tjera. Pasi ta keni njomur mirë sobën, lëreni të qëndrojë për 20 minuta.

Shtrydhni gjysmën e dytë të limonit nëse është e nevojshme. Pasi të ketë kaluar koha, merrni një leckë të lagur dhe thjesht fshijeni zonën e trajtuar.

Do të vini re se pjata shkëlqen si e re. Përveç kësaj, ju mund të lustroni me një leckë të thatë pambuku për të marrë një shkëlqim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *