E njohet? Plot para 32 vitesh, sot është këngëtar, autor këngësh dhe instrumentist i njohur

Dhjetë janar 1990! Këngëtari i njohur, Dren Abazi na ka çuar plot 32 vite mbrapa. Ai ka postuar një foto ku shihet një çamarok duke buzëqeshur.

Si atëhere dhe sot, që është 37 vjeç duhet ta themi që Dreni vazhdon të jetë një ndër djemtë më simpatikë.

A e gjetët vetëm nga foto se cili është këngëtarti apo ju desh të shihnit se kush e ka publikuar këtë InstaStory?

Dren Abazi është këngëtar, autor këngësh dhe instrumentist i njohur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.