Nga 3 deri 7 herë në javë, speci djeges permban elementin i cili zvogelon dhe lehteson shenjat e ketyre semundjeve te njohura

Një sugjerim së fumdmi ka habitur të gjithë. Bëhet fjalë për luftën kundër kancerit, që mund të luftohet me spec djegës.

Ky produkt ka shumë përfitime, dhe lufton kancerin, trajtimin e diabetit, eliminimin e goditjeve në tru dhe zvogëlimin e dhimbjeve të kyçeve.

Speci djegës lehtëson shenjat e diabetit dhe mban insulinën në gjak. Përmban “kapsaicinë”, e cila i reziston inflamacionit dhe oksidimit dhe kontribuon në parandalimin e sëmundjeve të kancerit.

“Kapsaicina”, që gjendet tek speci djegës, përmirëson shëndetin e zemrës.

Ai luan një rol të rëndësishëm në eliminimin e rrezikut të mpiksjes së gjakut dhe zvogëlimin e kolesterolit të dëmshëm në shtëpi.

Speci i kuq ndihmon në heqjen e gazrave dhe gazrave. Një ilaç natyral për humbjen e peshës sepse funksionon për të shty pur oreksin për periudha të gjata.

Speci i kuq është një perime anti-inflamatore. Specat dj egës ndihmojnë në trajtimin e ftohjeve, gripit dhe dhi mbjeve të fytit, për shkak të përmbajtjes së tyre të lartë të vitaminës C.

Vlen të përmendet se ka disa studime që kanë siguruar që rreth 500 mijë kinezë hanë ushqim pikant tre ose shtatë herë në javë dhe rezultatet zbuluan se ata jetojnë më gjatë. Edhe kanë 14% më pak gjasa të vdesin nga kanceri, zemra dhe frymëmarrja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.