E keni hedhur deri me sot por pa e ditur qe ky produkt bllokon lavamanin tuaj

Bllokimet e tubave apo lavamaneve te ndryshem ne shtepi eshte nje nga problemet me te perhapura dhe me te shumta ne ditet e sotme, kjo vjen per shkak te disa problemeve. Çfarëdo që të bëni, nuk duhet ta hidhni vajin e gatimit të përdorur tek kullesa e lavamanit tuaj.

Kjo do të infektonte ujin dhe do ta bënte të pamundur trajtimin e mëtejshëm. Kjo vlen edhe për hedhjen e vajit në tualet pasi mund të bllokojë tubat e shtëpisë tuaj!

Kur bëhet fjalë për të hequr qafe vajin e gatimit, është më mirë të dini sesi qyteti juaj e trajton këtë lloj mbeturine.

Disa vende kanë një politikë riciklimi që në të vërtetë mund t’i lehtësojë gjërat për ju.

Por rekomandimi i paracaktuar është që ta vendosni vajin në enë të riciklueshme dhe më pas ta hidhni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

E keni hedhur deri me sot por pa e ditur qe ky produkt bllokon lavamanin tuaj

Bllokimet e tubave apo lavamaneve te ndryshem ne shtepi eshte nje nga problemet me te perhapura dhe me te shumta ne ditet e sotme, kjo vjen per shkak te disa problemeve. Çfarëdo që të bëni, nuk duhet ta hidhni vajin e gatimit të përdorur tek kullesa e lavamanit tuaj.

Kjo do të infektonte ujin dhe do ta bënte të pamundur trajtimin e mëtejshëm. Kjo vlen edhe për hedhjen e vajit në tualet pasi mund të bllokojë tubat e shtëpisë tuaj!

Kur bëhet fjalë për të hequr qafe vajin e gatimit, është më mirë të dini sesi qyteti juaj e trajton këtë lloj mbeturine.

Disa vende kanë një politikë riciklimi që në të vërtetë mund t’i lehtësojë gjërat për ju.

Por rekomandimi i paracaktuar është që ta vendosni vajin në enë të riciklueshme dhe më pas ta hidhni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

E keni hedhur deri me sot por pa e ditur qe ky produkt bllokon lavamanin tuaj

Bllokimet e tubave apo lavamaneve te ndryshem ne shtepi eshte nje nga problemet me te perhapura dhe me te shumta ne ditet e sotme, kjo vjen per shkak te disa problemeve. Çfarëdo që të bëni, nuk duhet ta hidhni vajin e gatimit të përdorur tek kullesa e lavamanit tuaj.

Kjo do të infektonte ujin dhe do ta bënte të pamundur trajtimin e mëtejshëm. Kjo vlen edhe për hedhjen e vajit në tualet pasi mund të bllokojë tubat e shtëpisë tuaj!

Kur bëhet fjalë për të hequr qafe vajin e gatimit, është më mirë të dini sesi qyteti juaj e trajton këtë lloj mbeturine.

Disa vende kanë një politikë riciklimi që në të vërtetë mund t’i lehtësojë gjërat për ju.

Por rekomandimi i paracaktuar është që ta vendosni vajin në enë të riciklueshme dhe më pas ta hidhni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.