Menyra qe do te ndihmoj zonjat e shtepise ne hekurosjen e rrobave, fusi ne lavatriçe 2-3 kuba

Hekurosja e rrobave është e bezdisshme, sidomos për materialet delikate.

Por, gjithsesi, është e domosdoshme pasi pamja e tyre eshte teper e rende dhe nuk duket mire dhe e rehatshme si ne syun e tjereve po ashtu dhe tek personi qe e vesh ate rrobe.

Nëse nuk keni shumë kohë, por duhet të vishni rroba të hekurosura e pastruara mirë, atëherë ekziston një truk i thjeshtë që nuk kërkon të shpenzoni shumë minuta për t’i hekurosur rrobat.

Thjesht duke vendosur 2-3 kuba akulli në lafatriçe në temperaturë të lartë, dhe rrudhat në rroba largohen.

Por, si funksionon ky truk?

Cdo gje ndodh kur akulli shkrihet nga nxehtësia e lavatriçes dhe shndërrohet në ujë e pastaj në avull, duke e kryer të njëjtën punë që do ta kishte kryer edhe hekuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.