Soda e bukes eshte nje produkt i lire per xhepin tuaj, ate mund ta perdorni dhe tek floket per te ndaluar reninen

Soda e bukës është një produkt i zakonshëm që mund të gjendet pothuajse në çdo kuzhinë.

Është shumë e gjithanshme, kështu që mund të përdoret si në ushqim ashtu edhe në pastrim. Përveç kësaj, soda e bukës ka edhe efekte të ndryshme shëndetësore dhe terapeutike.

Stimulon rritjen e flokëve

Përkatësisht, ka aftësinë të ndalojë rënien e flokëve dhe të stimulojë rritjen e tyre. Soda e bukës vepron si një shampo natyrale sepse mund të pastrojë flokët.

Siç mund ta shihni, ky përbërës ka përfitime të mahnitshme për flokët tuaj. Pra, pse të mos e përdorni në vend të shampos tuaj të zakonshme?

Në fakt, soda e bukës mund t’i pastrojë plotësisht flokët tuaj dhe t’i bëjë ato të buta dhe të shëndetshme. Do t’ju ndihmojë gjithashtu të hiqni papastëritë e tepërta nga flokët, gjë që do t’i lejojë ata të bëhen të fortë për një kohë të gjatë.

Elim inoni klorin

Klori mund të dëmtojë flokët. Gjithashtu, mund të ndryshojë ngjyrën e flokëve tuaj. Soda e bukës heq klorin nga flokët dhe skalpi i kokës, duke parandaluar kështu dëmtimin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.