Eshte larguar nga Shqiperia 30 vite me pare, ku jeton sot aktorja e njohur Ina Gjika dhe perse u largua nga Tetri Kombetar

Me siguri fotot ju bënë nostalgjik, por nuk po lidhni dot emrin me figurën. Bëhet fjalë për aktoren Ina Gjika.

Me të drejtë emrin e saj nuk e keni në “majë të gjuhës” pasi ajo është larguar nga Shqipëria 30 vite më parë.

Ajo është larguar nga vendi dhe nga aktrimi, por jo nga arti.

Ina Gjika është larguar drejt Italisë ku i është përkushtuar baletit dhe pasi ka marrë formimin e duhur për disa vite ka krijuar shkollën e saj me kursë kërcimi për mosha të ndryshme.

“Unë kisha 2 vite që isha emëruar dhe punoja në Teatrin Kombëtar, largimi im qe një zgjedhje personale, mbase kurioziteti për të njohur “jashtë shtetin” e dikurshëm dhe jetuar larg në ato momente”, kështu e kujton largimin nga vendi aktorja.

Famën më të madhe aktorja e pati në filmin “Vetmi”, ku ne te cilin pati nje sere situatash te sikletshme per vete aktoren.

Pasi ne kohen qe ishte atehere ishin gjera te cilat ishin ende te panjuhura dhe te papershtatshme per publikun./Marrë nga: Naishtedikur.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Eshte larguar nga Shqiperia 30 vite me pare, ku jeton sot aktorja e njohur Ina Gjika dhe perse u largua nga Tetri Kombetar

Me siguri fotot ju bënë nostalgjik, por nuk po lidhni dot emrin me figurën. Bëhet fjalë për aktoren Ina Gjika.

Me të drejtë emrin e saj nuk e keni në “majë të gjuhës” pasi ajo është larguar nga Shqipëria 30 vite më parë.

Ajo është larguar nga vendi dhe nga aktrimi, por jo nga arti.

Ina Gjika është larguar drejt Italisë ku i është përkushtuar baletit dhe pasi ka marrë formimin e duhur për disa vite ka krijuar shkollën e saj me kursë kërcimi për mosha të ndryshme.

“Unë kisha 2 vite që isha emëruar dhe punoja në Teatrin Kombëtar, largimi im qe një zgjedhje personale, mbase kurioziteti për të njohur “jashtë shtetin” e dikurshëm dhe jetuar larg në ato momente”, kështu e kujton largimin nga vendi aktorja.

Famën më të madhe aktorja e pati në filmin “Vetmi”, ku ne te cilin pati nje sere situatash te sikletshme per vete aktoren.

Pasi ne kohen qe ishte atehere ishin gjera te cilat ishin ende te panjuhura dhe te papershtatshme per publikun./Marrë nga: Naishtedikur.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Eshte larguar nga Shqiperia 30 vite me pare, ku jeton sot aktorja e njohur Ina Gjika dhe perse u largua nga Tetri Kombetar

Me siguri fotot ju bënë nostalgjik, por nuk po lidhni dot emrin me figurën. Bëhet fjalë për aktoren Ina Gjika.

Me të drejtë emrin e saj nuk e keni në “majë të gjuhës” pasi ajo është larguar nga Shqipëria 30 vite më parë.

Ajo është larguar nga vendi dhe nga aktrimi, por jo nga arti.

Ina Gjika është larguar drejt Italisë ku i është përkushtuar baletit dhe pasi ka marrë formimin e duhur për disa vite ka krijuar shkollën e saj me kursë kërcimi për mosha të ndryshme.

“Unë kisha 2 vite që isha emëruar dhe punoja në Teatrin Kombëtar, largimi im qe një zgjedhje personale, mbase kurioziteti për të njohur “jashtë shtetin” e dikurshëm dhe jetuar larg në ato momente”, kështu e kujton largimin nga vendi aktorja.

Famën më të madhe aktorja e pati në filmin “Vetmi”, ku ne te cilin pati nje sere situatash te sikletshme per vete aktoren.

Pasi ne kohen qe ishte atehere ishin gjera te cilat ishin ende te panjuhura dhe te papershtatshme per publikun./Marrë nga: Naishtedikur.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.