Nepermjet ketyre 2 perberesve qe gjyshet perdornin per thembrat, do te gjeni trajtim dhe nuk do duhet te shpenzoheni

Këmbët e pla saritura nuk janë vetëm të shëmtuara por dhe të dhimbshme. Por siç te gjithe e dime qe gjyshet tona e kane patur nje zgjidhje per çdo problem pothuajse qe dilte gjate asaj kohe. Gjithashtu per kete problem keto 2 perberes siç jane soda e bukes dhe kripa gjenden lehtesisht ne kuzhinen tuaj.

Megjithatë, ekziston një zgjidhje e lehtë për këtë problem, për të cilën do t’ju duhen disa përbërës të thjeshtë dhe pak kohë. Pasi të keni mbaruar, mund të shijoni këmbët e rigjeneruara si më parë.

Ja se si ta bëni këtë: Hapi 1 – Trajtimi me ujë të ngrohtë

Përbërësit: Ujë të vakët, 2 lugë sode buke, 2 lugë kripë.

Udhëzime: Hidhni ujin e vakët në një vaskë. Shto sode buke dhe kripë dhe përzierje mirë. Futini këmbët në përzierje dhe lëreni të veprojë për 15 minuta. Së fundmi fërkojini këmbët me një gur posaçërisht për to.

Leave a Reply

Your email address will not be published.