Është mìrë ta pìnì këtë lëng në mëngjes me stomak bosh: Eshte ì lìre dhe largon mbetjet dhe toksìnat nga trupì

Shenjat më të zakonshme që konfirmojnë ekzistencën e toksinave në trupin tuaj janë inf eksionet, lodhja apo ftohjet. Nëse ndjeni këto shenja, trupi juaj mund të jetë i prekur nga mikroorganizmat ose bak teret. Në këtë rast, ka disa mënyra natyrore për të elim inuar të gjitha toksinat nga trupi, një prej tyre është kjo recetë e thjeshtë:

Receta: Përbërësit: 1 limon, 4 mollë, 1 xhenxhefil i freskët (e lugë çaji pluhur), 1 gotë ujë

Zgjidhni produkte organike është është e mundur

Hiqni lëkurën e limonit dhe vendoseni limonin në një shtrydhëse frutash e perimesh, së bashku me mollë, rrënjë xhenxhefil dhe ujë.

Është mirë ta pini këtë lëng në mëngjes me stomak bosh.

Gjithashtu ky lëng, përveçse lu fton toksinat në trup, mund të nxisë tretje të shëndetshme dhe mund të rrisë energjinë tuaj. Është efektiv dhe i lirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.