U kujtohet Zhadja, aktorja e njohur qe mbajtì Shqìptaret pas ekranìt: Ja sì duket ajo sot pas kaq shume vìtesh

Pati një sukses shumë të madh, duke u bërë i njohur ne të gjithë boten. U dublua ne shumë gjuhe dhe u transmetua kudo. Është luajtur në Rio de Janeiro, Brazil dhe në Marok.

Seriali brazilian , ka qenë një nga serialet më të ndjekura në trojet shqiptare si dhe mbajti ne ekran shqiptaret per kohe me rradhe deri ne perfundim te saj.

Madje dashuria për këtë serial pati shkuar aq larg saqë u patën krijuar edhe produkte ushqimore më fotografitë e tyre.

Ka shumë vite që ky serial ka mbaruar, dhe kasti i këtij projekti kanë vazhduar me seriale tjera.

Por aktorja Giovanna Antonelli, e njohur si Zhadja pati fituar simpati të madhe të shqiptarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.