Konsumonì kete perberje para gjumìt dhe ne mengjes per te larguar yndyren ne zonen e barkut

Dhjami në zonën e barkut është një problem për shumicën e femrave sot. Por shumë dhjam (ose trupi në formën e mollës) rrit ri skun për shumë probleme shëndetësore si diabet, sëm undje zemre, tension të lartë gja ku, madje dhe disa tipe kan ceresh.

Dhjami në zonën rreth barkut mund të jetë gjenetike, ose të vijë si pasojë e jetës së pashëndetshme dhe pa ushtrime fizike.

Pjesa më e madhe e dhjamit rreth belit vjen nga konsumi i ushqimeve me shumë kalori dhe atyre të pashëndetshme. Të jeni aktivë është çelësi i hum bjes së dhjamit si dhe duhet kombinuar me një dietë të shëndetshme me bazë perimesh.

Por sipas dietologëve ekziston një pije magjike që kërkon vetëm dy përbërës të cilët ndihmojnë në heqjen e dhjamit, pikërisht në zonën e barkut.

Përbërësit: 2 lugë mjaltë dhe 1 lugë çaji pluhur kanelle. Mesa duket janë produkte të cilat mund të gjenden me lehtësi dhe nuk kushtojnë shumë.

Përgatitja: Fillimisht duhet të zieni ujin dhe më pas hidheni mbi kanellë. Në fund, pasi të tretet, shtoni mjaltin. Mos harroni se uji nuk duhet të jetë i ngrohtë, pasi shkat ërrohen vlerat e tij ushqyese.

Që të elim inoni gradualisht shëndetin në pjesën e barkut, pini nga kjo pije që dj eg yndyrën para se të flini dhe në mëngjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.