Per ke behet fjale? Para 40 vìtesh personazhì ì njohur Shqìptar bashke me bashkeshorten e tìj

Personazhet jane teper te njohur per ekranin Shqiptar. Behet fjale per Ardit Gjebrean dhe bashkeshorten e tij. Prej vitesh, Ardit Gjebrea është në shtëpinë e shqiptarëve çdo të diel me programin “E diela Shqiptare”.

Por para moderimit, Ardit Gjebrea ka kompozuar dhe kënduar shumë këngë të cilat edhe sot mbeten ikonë.

Krijuesi i “Dimëroj” apo “Ja ku jam” do t’ju habisë me pamjen e tij të viteve ‘80 të cilën një pjesë e mirë e kafshirë nga memoria.

Kjo foto krah gruas së tij dhe Mirash Hajati, gazetar dhe ish-drejtor i RTSH-së shfaq një Ardit me më shumë flokë dhe me disa kilogramë më tepër.

Arditi ka dy fëmijë. Jonin I cili studion për administrim biznesi në Vienë dhe Anën, vogëlushen simpatike./albeu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.