Per thembrat mos harxhonì para, provonì nje here tì lyenì me paste dhembesh

Pasta e dhëmbëve mund t’ju ndihmojë në disa probleme që kanë të bëjnë me shputat madje menjëherë. Kallot, pla saritjet dhe lëkura e thatë shfaqen atëherë kur nuk kujdesemi për shputat, dhe jo që duken shumë keq, por janë edhe goxha të dhembshme, transmeton Telegrafi.

A ka mënyra që në momentet e tilla t’i ndihmojmë vetes?

Po, ka, besoni apo jo, por pasta e dhëmbëve është ajo e cila do të mund t’ju ndihmojë në disa probleme me shputat, madje menjëherë.

Më saktësisht, ajo mund të bëhet një aleat juaji në luftën me përsosmërinë.

Para së gjithash, pasta e dhëmbëve mund të jetë një piling ftohës sepse përmban grimca gë rryese që përmirësojnë efektin.

Pasta gjithashtu zbardh thonjtë. Thjesht aplikoni pastën dhe pastroni me një furçë dhëmbësh të vjetër.

Paralajmërimi i vetëm është: mos përdorni pastë dhëmbësh nëse keni çarje të thella – mbani mend që përmban mentol, i cili mund të di gjet./Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published.