Ishte Shpetìmì aì qe ìa dhuroì? Mìra Koncì merr dhuraten e veçante naten e Krìshtlìndjeve

Shpëtim Saraçi dhe Mira Konçi u larguan nga Shqipëria në vitin 2017 për tu shpërngulur bashkë me fëmijët në Amerikë. Çifti do të zinin titujt kryesorë të mediave në vend për largimin e tyre plot zhgënjim nga Shqipëria.

Por vetëm pak vite më vonë duket se kjo shpërngulje ka sjellë probleme në jetën familjare dhe Albeu.com njoftoi ndarjen e çiftit.

Kjo bëri që sërish çifti të ishte kryefjalë e mediave dhe jeta e tyre, tashmë Shpëtimi në Shqipëri dhe Mira Konçi në New York të kishte mjaft interes për publikun.

Ndërkohë, natën e Krishtlindjes, Mira Konçi është surprizuar me një dhuratë mjaft romantike, një buqetë gj igante me trendafila shumëngjyrësh të cilin vetë këngëtarja e ka shpërndarë në profilin e saj në Instagram.

Por nuk dihet akoma personi që surprizoi Mira Konçin./albeu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.