Receta natyrale që do të mund të ndìhmojë në shërìmìn e çrregullìmìt të arìtmìse

Aritmia ka rdiake është një sëm undje e njerëzve të të gjitha moshave dhe për shkak të pasojave të saj të përhapura, serioze të neglizhencës dhe kostove të kujdesit paraqesin një problem madhor shëndetësor publik. Zakonisht, aritmia fillon me episode të shkurtra të parregullta të ritmit të zemrës, e cila qetësohet pa përdorimin e ndonjë ilaçi të veçantë.

Ndonjëherë aritmia mund të zgjasë më tepër (për disa orë). Në raste të tilla kërkohet konsultim me mjekun kardiolog.

Nëse keni problem me aritminë e zemrës, kjo është  rra hjeve të zemrës, transmeton Telegrafi.

E gjitha që ju nevojitet janë: – kumbullat;– bananet;– limonreceta natyrale që do të mund të ndihmojë në shërimin e çrregullimit tëi.

Përgatitja: Një gotë të këtij lëngu pini tri herë në ditë para racionit gjatë një muaji.

Shumica e pacientëve që vuajnë nga hipertensioni, bëjnë aritmi. Kështu, në këtë rast, duhet trajtuar hipertensioni, më pas të korrigjohet aritmia.

Për të parandaluar prekjen prej sëm undjes së aritmisë, duhet pasur kujdes me: Mënyrën e të jetuarit; ushqimin, peshën, aktivitetin fizik.

Nuk duhet konsumuar duhanin.

Duhet shmangur alk olin.

T’i shmangeni situatave stresuese.

Duhet të bëni kontrolle të rregullta te doktori dhe t’i shpalosni ankesat tuaja./Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published.