Me 3 përbërës që ì kenì në shtëpì mund të krìjonì një lìrues lavamanì, pa patur nevoje te harxhonì para

Një lavaman i bllokuar është një stres për gjithë familjen, por më shumë për të zonjën e shtëpisë. Tani mund ta zhbll okoni vetë, pa ju dashur të thërrisni hidraulikun çdo muaj dhe të shpenzoni para kot. Me tre përbërës që i keni në shtëpi mund të krijoni një zhbll okues perfekt.

Ju duhet: Gjysmë filxhan sodë buke, ose rreth 150 gr sodë. Gjysmë filxhan uthull ose rreth 120 ml uthull. Lëng limoni (sipas dëshirës).

Udhëzimet: 1.Hiqni tapën e lavamanit.

2. Masni gjysmë filxhan sodë buke.

3.Hidheni sodën në vrimën e lavamanit.

4. Masni gjysmë filxhan uthull dhe derdheni sipër sodës.

Përzierja do të nxjerrë flluska dhe do të marrë me vete çdo gjë që kishte bllokuar lavamanin. Nëse vini re aroma të pakëndshme shtrydhni gjysmë limoni dhe hidheni te lavamani pasi të keni shpëlarë çdo mbetje të sodës dhe uthullës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.