Në mëngjes fusnì në gojë një thelpì hudhër, mbajenì në gojë për 30 mìnuta, peshtyma bashke

Hudhra është një bimë e jashtëza konshme dhe ka fuqi anti-bak teriale, parandalon të ftohtin, arteriosklerozën, sëm undjet e veshkave dhe forcon kapilarët e gja kut.

Në mjekësinë kineze, hudhra përdoret për një shërim total të trupit.

Udhëzime: Në mëngjes fusni në gojë një thelpi hudhër, mbajeni në gojë për 30 minuta. Pështyma bashkë me përbërësit e dobishëm të hudhrës, hyn në gj ak, pastron kapilarët dhe nyjet limfatike.

Ndërkohë, hudhra ul gja kderdhjen or ale dhe forcon mishrat e dhëmbëve.

Më pas hidheni pjesën e mbetur nga hudhra dhe lani dhëmbët. Nëse ende ndjeni në gojë shijen e saj, fusni një kokërr kafeje apo pak majdanoz. Disa gllënjka qumësht, do e heqin tërësisht nga goja juaj erën e pakëndëshme të hudhrës.

Pse të mbajmë hudhër në gojë, cfare perfitimesh na sjell ajo neve ?

Pastron në mënyrë të përsosur gja kun. Ul ndjesinë e urisë. Parandalon gripin dhe sëm undje të tjera respiratore. Përmirëson në mënyrë të shkëlqyer imunitetin. Kuron aneminë.

Premton shërim kundër bronkitit të vazhdueshëm. Sjell përfitime për veshkat dhe fshikëzën. I bën lëkurën dhe poret të buta dhe të lëmuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.