Keto jane 3 gjerat qe grate Franceze nuk ì para bejne pas moshes 30-vjeçare

Nuk bëjnë oper acione ose inj ekt ime për të parandaluar rrudhat dhe ndryshimet e moshës: Duajeni veten dhe trupin tuaj!” Kjo moto e jetës, të cilën shumë gra franceze e kanë adoptuar, duhet të ndiqet nga të gjithë ne.

Ndërsa gratë në vendet e tjera, të cilat janë mbi moshën 30 vjeç, lu ftojnë fort kundër ndryshimeve të lidhura me moshën me ndihmën e inj eksio neve të bukurisë, gratë e Francës janë të sigurt se edhe pamja më tërheqëse nuk mund të zëvendësojnë kurrë tiparet e inteligjencës dhe karakterit.

Nuk i ndajne problemet e tyre me shoqet:

Gratë moderne franceze kanë mënyra aktive të jetës, që do të thotë se nuk u kushtojnë aq shumë kohë miqve dhe daljeve së bashku.

Vajzat nga Parisi dhe Marseja që vlerësojnë kohën e tyre dhe kanë mësuar të gjejnë një mënyrë për të dalë nga kjo situatë – në vend që të ankohen për njëri-tjetrin për burrat e pakujdesshëm dhe bosët e ashpër, ata kalojnë kohën e tyre të lirë sa më të lumtur, duke shijuar kënaqësi të thjeshta dhe, nëse është e nevojshme , duke iu drejtuar psikologëve për ndihmë.

Nuk ndjekin trended e fundit:

Komoditeti dhe shëndeti vlerësohen mbi gjithçka tjetër për gruan moderne franceze – takat stiletto janë zëvendësuar prej kohësh me atlete në Paris. Këpucët e tenisit, megjithatë, nuk i ndalojnë gratë franceze të qëndrojnë “si zonja” – nëse është e nevojshme, ato thjesht veshin taka për të punuar ose për të dalë./living

Leave a Reply

Your email address will not be published.