Pervec atìj ne Elbasan, Gjergj Luca hap nje tjeter qytet peshku ne kete vend te Shqìperìse

Gjergj Luca ka hapur një tjetët “Rozafa”, këtë radhë në Maliq. Ku duhet te permendim qe Fish City me vendndodhje ne Labinot te Elbasanit i cili ishte dhe biznesi i tij i pare qe e beri ate te njohur ne mbare vendin.

Qyteti hapet ditën e nesërme ka njoftuar vete biznesmeni Gjergj Luca.

“Puna është e vërteta jonë!

Unë i mbaj premtim e dhëna. Një tjetër qytezë Rozafa kësaj here u ngrit mbi rënojat e ish kombinatit në Maliq.

Rikthyem punën në provincë, rikthyem investimet në këtë copëz juglindje Shqipëri të braktisur.

Nga nesër dyert hapen për punë, për takime, për argëtime në Rozafën më të re, ju mirëpresim”, shprehet ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.