Kjo menyre eshte per te gjìthe zonjat e shtepìse qe gjate dìmrìt mezì u thahen rrobat ne tel

Nëse ka diçka që nuk na pëlqen gjatë dimrit, është afati kohor i tharjes së rrobave, pasi qendrojne me ore dhe dite te tera ne telin e rrobave dhe prap eshte teper e veshtire qe te thahen, pasi ndikon lageshtira e ajrit dhe i ftohti, gjithashtu dhe mungesa e diellit.

Rrobat që mund të thahen brenda ditës në verë, ndonjëherë edhe për disa orë, thahen për ditë të tëra në dimër. Megjithatë, një përdoruese ne rrjetin e saj social ka ndarë një truk të thjeshtë që thjeshton këtë problem.

Ajo ka postuar një foto në profilin e saj, në të cilën ka treguar se çfarë po bën.

“Të gjithë urrejnë të presin që rrobat e tyre të thahen në tel. A kam të drejtë?

Ja një truk i vogël për t’i bërë ato rroba të thahen më shpejt. Vendosni rrobat pranë kaldajeve dhe mbulojini me një çarçaf”, thotë ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.