Përgatìtenì në mbrëmje dhe konsumojenì në mëngjes: Per trajtìmìn e yndyres se larte

Nëse vuani nga yndyra në gj ak, atëherë kjo recetë është e përkryer për ju.

Për shkak të jetës dinamike, ke qushqyerjes dhe mungesës së aktivitetit fizik, rritja e yndyrës në gjak është një sëm undje mjaft e shpeshtë.

Ndonjëherë te personat me yndyrë të shtuar në gj ak mund të vërehen depozitat yndyrore nga indi dhjamor me ngjyrë të verdhë në formë të ko ckave ose në fomë të nyjeve në kapakët e sipërm të syve ose në pjesë të tjera të trupit, transmeton Femina.

Me përparimin e sëmundejes vjen deri te trashja e mureve të arterieve, duke kontribuar edhe faktorë të tjerë të rrez ikshëm (si që është duhani, alk oli, ni ko tina), dhe si pasojë e gjithë kësaj, për fat të keq, janë sëm undjet kardiova skulare të cilat janë një ndër arsyet kryesore të vd ekjes në botë dhe te ne.

Nëse keni nivele të larta të yndyrës në gj ak, ju rekomandojmë këtë recetë, sepse ju ka ndihmuar shumë personave.

Përbërësit: fiqa të thatë dhe uthull molle.

Këtë ilaç përgatiteni në mbrëmje, dhe konsumojeni në mëngjes. Merrni tre fiqe të thatë dhe shponi me kruese dhëmbësh në të gjitha anët (duke formuar vrima) dhe pastaj vendosni në enë qelqi në të cilën më herët duhet të vendosni 2 decilitër uthull molle.

Le të qëndrojnë gjatë gjithë natës, kurse në mëngjes hani që të tre fiqat e tharmët. Mbetjen nga uthulla mos e hudhni, por në të njejtën, natën në vazhdim përgatitni përsëri të njejtën gjë, pra përsëri vendosni 3 fiqe të tjerë për konsumim ditën e ardhëshme.

Këto 2 decilitra uthull përdorni 7 ditë, pjesën më të madhe do ta thithin fiqat. Ditën e tetë merni 2 decilitër uthull të re dhe përsërini procedurën edhe për një javë. Procedura për largimin e yndyrës zgjatë 14 ditë./botasot.info

Leave a Reply

Your email address will not be published.