Aktorì ì humorìt, Albano Bogdo largohet pergjìthmone nga ekranì pas 12 vìtesh

Aktori i humorit, Albano Bogdo ka dhënë një lajmërim të papritur për fansat e tij.

Përmes një InstaStory, aktori ka bërë me dije se do të tërhiqet përfundimisht nga ekrani.

Pa dashur të japë arsye dhe sqarime për vendimin e tij, Bogdo mka falenderuar ndjekësit për mbështetjen gjatë gjithë karrierës së tij.

“Duke ju falenderuar të gjithëve për komplimentet, por edhe për vërejtjet gjatë këtyre 12 viteve, po ju njoftoj tërheqjen time të përjetshme nga ekranet”, shkruan aktori.

Akoma nuk dihen arsyet, te cilat pritet te sqarohen ndoshta ne ditet ne vazhdim, nga vete Albano ose miqte e tij te aferm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *