Pervec sodes se bukes ju mund te hìdhnì dhe kete erez tek bìma per keto 3 perfìtìme

Kanella është një ndër erëzat që u jep një shije karakteristike pjatave dhe pijeve të ndryshme. Aroma e saj e veçantë është lehtësisht e dallueshme dhe e pangatërrueshme me asgjë tjetër.

Kanella zë një vend të rëndësishëm edhe në ritualin e bukurisë duke qenë pjesë e recetave dhe trajtimeve të ndryshme qoftë për flokët, fytyrën apo trupin.

Por sot do t’ju sjellim një përdorim të panjohur të kanellës, u këshillojmë ta hidhni në vazot e luleve në ballkon, por edhe në bimët e pemët e ndryshme në oborr.

Ja çfarë ndodh nqs shtoni një lugë çaji kanellë në vazot e luleve:

1.Mban larg insektet.

2.Elem inon bak teret kërpudhore nga kërcejtë e luleve.

3.Pen gon kalbjen e tyre.

Gjithashtu eshte edhe soda e bukes e cila me shekuj përdoret për pastrim të shtëpisë, dezinf ektim, si ndihmë e parë për bukuri dhe shëndet, por  mund të jetë e dobishme edhe si ndihmë tek lulet apo bimet e ndryshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.