Menyre e lehte per te trajtuar rrudhat ne nje kohe te shkurter duke perdorur hudhren

Për shkak të vetive që posedon, ajo është vlerësuar si një antioksidant i fuqishëm dhe një antibi otik natyral, por a e dinit se përpos tyre ajo mund të reduktojë rrudhat brenda një kohe rekord?

Gjithkush e di se hudhra është e mirë për shëndetin apo jo?

Për shkak të vetive që posedon, ajo është vlerësuar si një antioksidant i fuqishëm dhe një antibiotik natyral, por a e dinit se përpos tyre ajo mund të reduktojë rrudhat brenda një kohe te shkurter ndoshta mund te themi?

Receta: Merrni një thelpi hudhër dhe qërojeni imët.

Më pas e vendosni në një enë. Kombinojeni me një lugë mjaltë dhe një lugë gjelle pluhur balte (mund të blihet në çdo fa rmaci ose dyqan).

E përzieni mirë dhe aplikojeni në fytyrë. E lini të veprojë për 30 minuta dhe më pas e shpëlani me ujë të vakët.

Leave a Reply

Your email address will not be published.