Peshqìrìn e kuzhìnes e mbanì tek dera e furres? Pasì te mesonì arsyen nuk do e praktìkonì me kete zgjìdhje

Shumë amvisa për vite me radhë zgjedhin të va rin peshqirin e kuzhinës në derën e furrës, pasi ai është menjëherë i disponueshëm sa herë që ata kanë nevojë për të mund ta marrin ne nje menyre te shpejte dhe te kollajte.

Por, kjo nuk do të thotë se është e drejtë apo nese mund ta quajme nje zgjidhje efektive.

Dera e furrës është vendi më i k eq në kuzhinë për të va rur peshqirin. Kjo pasi doreza e derës së furrës është e mbushur plot me mikr obe dhe mbetje ushqimore.

Po ashtu, është pjesa e kuzhinës që shumë anëtarë të familjes ndoshta e prekin disa herë gjatë ditës.

Më e mira që mund të bëni është të keni një va rëse pranë furrës vetëm për peshqirin

Leave a Reply

Your email address will not be published.