Mund te provonì kete metode te lìre dhe pa kosto nese u ka mbaruar detergjentì ì rrobave te bardha

Ju e dini që detergjenti juaj standard i rrobave nuk do të pastroj të gjitha ato këmisha dhe çorape të njollosura, por nuk ju pëlqen të shkoni deri në dyqan.

Ose mbase thjesht nuk doni të përdorni zbardhues sepse është një kimikat i ashpër, por keni nevojë për një mënyrë për të ndriçuar rrobat tuaja të bardha.

Epo, mos u shqetësoni. Kohët e fundit kemi rastisur në një sulm të shpejtë të lavanderisë që do t’ju ndihmojë të bëni të bardhat tuaja më të ndritshme se kurrë më parë – nuk ka nevojë për zbardhues. Në fakt, gjithçka që ju nevojitet është aspirina.

Përdorimi i aspirinës në lavanderi

Shanset janë që ju keni tashmë një shishe aspirina në kabinetin tuaj të ilaçeve. Nëse po, jeni me fat, sepse në fakt është e vetmja gjë që ju duhet vërtet për t’i dhënë rrobave tuaja të bardha atë pamje të pastër dhe të freskët.

Pavarësisht nëse të bardhët tuaj janë shumë të njo llosura ose sapo kanë filluar të duken gri dhe të errëta, këto pi lula të vogla magjike mund t’ju ndihmojnë të rivendosni shkëlqimin.

Procesi i përdorimit të tyre për të zbardhur rrobat mund të zgjasë pak më shumë, por rezultatet ia vlen plotësisht.

Për ta bërë atë, shpërndani pesë tableta aspirina në dy galona ujë të nxehtë. Vendosni rrobat tuaja të bardha në përzierje për t’u lagur dhe lërini të qëndrojnë brenda natës. Në mëngjes, vendosni rrobat tuaja në lavatriçe dhe shtoni tre tableta brenda.

Për njolla vërtet kokëfortë, ju gjithashtu mund të bëni pastën tuaj të aspirinës duke shtypur dy tableta aspirina, shtuar disa pika ujë dhe duke i përzier së bashku. Pastaj, vendosni pastën e aspirinës drejtpërdrejt në njolla, vendosni rrobat tuaja në lavatriçe dhe lajini si zakonisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.