Perdorenì lengun e qepes 40 dìte pa nderprerje: Trajtìmì qe ndìhmon personat qe kane probleme sìdomos

Lëngu i qepës mund të ndihmojë në ruajtjen e niveleve të sheqerit në gj ak.Kjo është një recetë shtëpiake e cila mund të jetë një ndihmesë shtesë e barnave për personat të cilat vuajnë nga sëm undja e diabetit.

Për të përgatitur këtë recetë, krejt çka duhet të keni është një kokërr qepë, nga e cila do të nxirrni lëngun e saj.

Ja si të veproni: Merrni një kokërr qepë dhe e ndani në katër pjesë

Pjesët i hidhni në një kavanoz të mbushur me ujë të pastër (rreth 200 mililitër)

Mbyllni kavanozin dhe e lini të qëndrojë për tetë deri në 10 orë në një vend të errët.

Në mëngjes tretësira e fituar kullohet nga qepa dhe pihet esëll.

Pirja e saj duhet të bëhet brenda 10 minutash.

Përsëriteni këtë për 40 ditë pa ndërprerje. Veç në rregullimin e sheqerit në gj ak, lëngu i qepës ndihmon edhe në lu ftimin e çrregullimeve të shikimit, si dhe lu fton parazitët që mund të gjenden në aparatin tretës dhe në zorrë./anilakalleshi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.