Sìpas studìmìt kafen e mengjesìt nuk duhet qe ta konsumonì perpara kesaj ore pasì nìvelì

Mëngjeset nuk mund të kenë kuptim pa një filxhan kafe të ngrohtë. Por ka një fakt, nuk duhet ta konsumoni përpara orës 9:30 minuta.

Kjo pasi studimet kanë treguar se sjell st res gjatë ditës.

Kur pini kafe, kafeina ndërhyn në nivelin e ko rti zo lit, gjë që mund të çojë në rritjen e st resit dhe ank thit.

Kjo është arsyeja pse shumë persona e fillojnë ditën e tyre duke u ndier në an kth.

Koha më e mirë për të shijuar kafen tuaj është pas orës 9:30 të mëngjesit kur niveli i kortizolit është më i ulët.

Nese ju ne rutinen tuaj keni vendosur dhe e pini ate para ores 9:30 mundohu qe te vendosni nje rutine tjeter duke e pire ate pas kesaj ore ne menyre qe ti pershtateni studimit dhe rezultateve te tij./albeu

Leave a Reply

Your email address will not be published.