Aktorì ì njohur Robert Ndrenìka tregon se sì ì moren shtepìne ne kohen kur Petro Kocì ìshte mìnìster ì Rendìt

Aktori i madh Robert Ndrenika ka treguar një histori nga jeta e tij. Pak kohë më parë, në një dëgjesë publike, ai tregoi se si i morën shtëpinë gjatë qeverisjes së parë të socialistëve.

Jo vetëm kaq, por ai tha se ministri i Rendit i atëhershëm, Petro Koçi, e kishtë përcjellë, duke mos ia zgjidhur hallin.

“Por, kam vuajtur shumë nga çështja e partneritetit privat-publik, ka hi le brenda.

Kam vu ajtur shumë se e dhashë shtëpinë, dhe kam vu ajtur 3 vjet gjyqeve.

Njërën hyrje ma pushtuan me trup-roja. Vajta të ministri i Brendshëm, shoku Petro Koçi, që s’ma vari fare, kupton.

Jam kundër partneritetit publik privat”, tha ai. Edhe pse ka dhënë një kontribut të jashtëza konshëm për artin shqiptar, Robert Ndrenika jeton në një shtëpi modesete.

I vetmi përfitim që ka pasur ai, por dhe artistët e tjerë, janë mirënjohja e publikut. Pasi materialisht, askush prej tyre nuk ka fituar gjë./vjosa.net

Leave a Reply

Your email address will not be published.