Këtë çaj duhet ta pìnì çdo mëngjes esëll për tre javë, per te larguar kìlet e teperta

Çaji i përgatitur në kushte shtëpia me xhinxher, është ndër më të shijshmit, pikant në masën e duhur por që ndihmon për të humbur peshë.

Xhinxheri aktivizon metabolizmin, por largon edhe këputjen që shkaktohet nga luhatjet e temperaturës.

Përdorimi i tij është gjithnjë e më i përdorur që nga Azia prej nga ka origjinën, në Afrikë dhe tashmë edhe në Romë.

Xhinxheri favorizon humbjen e peshës në një mijë mënyra, redukton infla ma cionin, duke e bërë aparatin tonë tretës më të ndjeshëm ndaj glukozës.

Gjithashtu është i pasur me serotoninë, një neurotransmetues i cili është në gjendje që të kontrollojë urinë.

Për përgatitjen e çajit me xhinxher, qëroni kërcellin e tij dhe pri teni në 5-6 copa të vogla, për shkak se është i fortë dhe pikantë, shkruan noa.al.

Vijeni të zieje dhe më pas lëreni të ftohet për 10 minuta. Më tej mund ta pini lirisht, duke i shtuar një filxhani një lugë mjaltë. Për të humbur peshë, këtë çaj duhet ta pini çdo mëngjes esëll për tre javë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.