Përdornì dy herë në dìtë kete perberes per fytyren, në mëngjes dhe në mbrëmje, per te patur

Në një periudhë të jetës sonë, të gjithë ne do të ballafaqohemi me probleme të lëkurës.

Megjithatë, shumë prej nesh ndahet i dëshpëruar me trajtimet e njëpasnjëshme, e ndoshta edhe të kushtueshme, që nuk kanë pasur efektin e duhur tek fytyra e tyre.

Por, ekziston një lloj trajtimi për të cilin flitet shumë nga mjekësia alternative, që pretendon se arrin të shërojë ak net dhe problemet e rrudhave.

Më 2003-ën, Revista Klinike Onkologjike publikoi hulumtimet mjekësore që verifikuan efektet qetësues të vajit të livandos. Për shkak se aknet mund të shkaktohen nga str esi, reduktimi i tyre mund të ndihmojë në moderimin e shfaqjes së tyre.

Por, kombinimi i këtij vaji me atë të pemës apo kokosit del të ketë efektshmëri më të madhe në pastrimin e fytyrës tuaj.

Ja çfarë iu duhet dhe çfarë duhet të bëni: – 1 filxhan vaj kokosi

– 5-6 pika të ndonjë vaji esencial

Instruksionet: Në nivelin më të ulët të shporetit elektrik, shkrijeni vajin e kokosit në një tigan

– Sapo të shkrihet, largojeni nga shporeti elektrik

– Shtojini 5-6 pika vaj esencial dhe përzieni mirë

– Vendoseni më pas në një kavanoz të madh dhe lejeni të ftohet

Sapo të jetë gati për t’u përdorur, fërkojeni disa nga përzierja në fytyrën tuaj dhe lajeni me ujë të ngrohtë. Për këtë trajtim natyral të lëkurës, nevojitet ta përdorni dy herë në ditë, në mëngjes dhe në mbrëmje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.