Një maskë me në qendër hudhrën e cìla do t’ju vìjë në ndìhmë për të sheshuar rrudhat

Prodhojnë shumë produkte për lëkurën, duke premtuar heqje të rrudhave, vonimin e plakjes dhe elim inimin e akn eve. Çështja është se shumë prej produkteve përmbajnë kimikate dhe përbërës të dëmshëm, të cilët mund të sjellin efekte anë sore në fytyrë dhe trup.

Për fat të mirë mjekësia alternative dhe kryesisht përbërësit që ndodhen në kuzhinën tonë, na mundësojnë kujdes dhe rezultate të mrekullueshme nëse dimë t’i përdorim si duhet.

Ja një maskë me në qendër hudhrën e cila do t’ju vijë në ndihmë për të sheshuar rrudhat, e për të pasur lëkurë të mrekullueshme!

Ndiqni hapat e mëposhtëm për të përgatitur këtë recetë:

1. Bluani një kokër hudhër

2. Shtoni një lugë çaji mjaltë dhe një lugë gjelle argjilë të bardhë. Përzieni mirë përbërësit me njëri-tjetrin.

3. Aplikoni përzierjen në fytyrë

4. Mbajeni masën e krijuar 10 minuta në fytyrë

5. Hiqeni nga fytyra me ujë të ftohtë. Ky trajtim është mjaft i sigurt për t’u shfrytëzuar çdo ditë nëse është e nevojshme.

Kjo metodë është jashtëzakonisht e suksesshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.