Dìeta me kos dhe patate qe eshte teper e mìre, por nuk duhet te zgjas me shume se 3 dìte

Mund të quhet një zgjedhje perfekte nëse doni të humbisni  deri ne 5 kg këtë fundjavë, me këtë dietë me patate. Gjatë kësaj diete do hani patate të gatuara dhe do pini kos me yndyre të ulët.

Por duhet te tregoheni te kujdesshem : Dieta është shumë e rre. ptë dhe nuk rekomandohet për njerëzit që ushtrojnë aktivitet fizik dhe kanë probleme shëndetësore. Mos e përdorni këtë dietë për më shumë se tre ditë!

Dita e parë – Mëngjesi: Vloni një patate pa kripë, dhe pini 1 gotë kos

Dreka: Hani dy patate të ziera pa kripë, 1 gotë kos

Darka: Pini dy gota kos.

Dita e dytë – Mëngjesi: një gotë kos.

Dreka: Hani dy patate të ziera pa kripë, një gotë kos.

Darka: Pini dy gota kos.

Dita e tretë – Mëngjesi: një patate të zier pa kripë

Dreka: një patate të zier pa kripë dhe një gotë kos

Darka: një gotë kos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.