Qumesht dhe lìmon: Keto 2 perberes te kuzhìnes vajzat dhe grate mund tì perdorìn per te larguar

Maske per te larguar njollat e lekures dhe per ta bere ate sa me te paster duke larguar shenjat qe mund te keni!

Merrni nje filxhan qumesht edhe ne te vendosni nje fete limoni.

Lereni te qendroj per rreth 15 minuta.

Pasi keni hequr feten e limonit merrni nje pambuk edhe lyeni fytyren.

Mbajeni perreth 1 ore dhe shplajeni me uje te rrjedhshem tek lavamani juaj.

Keshillohet per lekurat e yndyrshme dhe me probleme si psh :

Aknet apo njollat kafe te krijuara nga dielli sidomos ne stinen e veres te cilat shtohen krahasimisht me periudhat e tjera te vitit, apo per femrat shtat za ne!/kuzhinat.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.