Sabìanì – Krìstìt: Do flasìm pas te martes, tì s’do dalësh do rrìsh këtu

Sabiani është një nga 6 banorët që hynë në shtëpinë e Big Brother në spektaklin e së shtunës. Hyrja e tij “tronditi” Kristin, i cili sapo kishte filluar romancën me vajzën e Sabianit, Keisin.

Sabiani ka shprehur mospëlqimin e tij për marrëdhënien e Keisit me Kristin. Sakq gjatë një diskutimi dje me Kristin dhe Keisin, Sabiani ka thënë se të tre do të flasin gjerë e gjatë pas spektaklit të së martës.

Ai tha se Kristi nuk do të dalë të martën nga sgtëpia e BBV. Kujtojmë se Kristi është në nominim me Oltën dhe Armaldon.

Por çfarë di Sabiani që thotë se Kristi nuk del të martën?

Sabiani: Kristi nuk do të dalë të martën. Ti s’do dalësh do rrish këtu. Pas të martës do ulemi, do të flaism.

Leave a Reply

Your email address will not be published.